Upozornění: kurz je aktuálně pozastaven!


Warning: Undefined variable $alternativa in /data/web/virtuals/306997/virtual/www/kurzyacenik/kurz.php on line 389

Narozeninový program

Připravíme pro Vaše dítě a jeho kamarády (od batolat po předškoláky) narozeninový program s využitím rozmanitého náčiní, jak tradičního (např. obruče, švihadla), tak netradičního (např. padák a pouťové balonky) v kombinaci s hudebně pohybovou činností (zpěv, tanec a rytmizace za doprovodu hudebních nástrojů) a výtvarnou a pracovní činností (např. malování, trhání, stříhání, lepení, navlékání, modelování).

Popis kurzu

  • CENA NAROZENINOVÉHO PROGRAMU zahrnuje přípravu a balonkovou výzdobu 2 dětských stolů a židliček pro maximálně 8 dětí, pohybový nebo kreativní program v délce 60 - 90 minut a jeho přípravu, výtvarný materiál pro 8 dětí v případě kreativního programu a odměnu pro 8 dětí
  • v případě vyššího počtu dětí je nutná dohoda předem s příplatkem 1.000,- Kč. pro dalšího lektora a s příplatkem 20,- Kč. na odměnu za každé další dítě v případě narozeninového pohybového programu a s příplatkem 70,- Kč. na výtvarnou a pracovní činnost včetně odměny za každé další dítě v případě narozeninového kreativního programu
  • NAROZENINOVÉ PROGRAMY organizujeme v tělocvičně TJ Střížkov v sobotu nebo v neděli (čas přizpůsobíme Vašemu požadavku v souvislosti s pronájmem, který si zajišťujete sami u správce TJ Střížkov)
  • REZERVACI NAROZENINOVÉHO PROGRAMU doporučujeme minimálně 1 měsíc předem
Obrázek kurzu Narozeninový program

Aktuální nabídka

Narozeninový program - TJ Střížkov

Zkratka kurzu: NPP/1TJ

TJ Střížkov, Habartická 200, 190 00 Praha 9

Sobota nebo neděle 00:00 - 00:00

05.10. 2024 - 23.03. 2025

2160 Kč (1 vstupů)

8 dětí ve skupině

S sebou:

  • rodiče pohodlné sportovní oblečení (ne džíny a opasky) a sálovou obuv se světlou podrážkou
  • děti tričko s krátkým rukávem, teplákovou soupravu s dlouhým rukávem, protiskluzové ponožky a obuv do tělocvičny se světlou podrážkou (dětem doporučujeme botičky co nejměkčí, plně flexibilní s dostatečným prostorem pro všechny prsty a rovnou podrážkou bez podpatku - pokud dítě nemá zdravou nohu, volte obuv dle doporučení fyzioterapeuta nebo podologa)
  • rodiče i děti, v případě problémů s koleny, taneční chrániče na kolena

Narozeninový program - TJ Střížkov

Zkratka kurzu: NKP/1TJ

TJ Střížkov, Habartická 200, 190 00 Praha 9

Sobota nebo neděle 00:00 - 00:00

05.10. 2024 - 23.03. 2025

2560 Kč (1 vstupů)

8 dětí ve skupině

S sebou:

  • rodiče pohodlné sportovní oblečení, které se může umazat (ne džíny a opasky) a sálovou obuv se světlou podrážkou
  • děti tričko s krátkým rukávem, teplákovou soupravu s dlouhým rukávem, které se může umazat, protiskluzové ponožky a obuv do tělocvičny se světlou podrážkou (dětem doporučujeme botičky co nejměkčí, plně flexibilní s dostatečným prostorem pro všechny prsty a rovnou podrážkou bez podpatku - pokud dítě nemá zdravou nohu, volte obuv dle doporučení fyzioterapeuta nebo podologa)
  • rodiče i děti, v případě problémů s koleny, taneční chrániče na kolena